TKS

Tříkrálovou sbírku pořádá každoročně Charita Česká republika. Úspěch celé sbírky závisí na aktivitě tisíců lidí ve všech koutech republiky, často i v obcích o několika desítkách obyvatel.
Do průběhu sbírky v roce 2021 zasáhla pandemie nemoci covid-19 a v souvislosti s ní přijatá opatření. Vzhledem ke zhoršení situace a celostátnímu zpřísnění restrikcí, rozhodlo vedení Charity Česká republika, že po dobu trvání pátého stupně PES koledníci  nevyjdou. Přesto koledujeme! Podpořte nás a pošlete dar na bezpečně z domova. Proč potřebujeme Vaše dary?  To vám ve videu řekne ředitelka OCH Strakonice Olga Medlínová.

Více informací ke sbírce na centrálním webu www.trikralovasbirka.cz

Přispějte do Tříkrálové sbírky bezpečně z domova

Online koleda

Na webu Tříkrálové sbírky najdete online kasičku, do které je možné vhodit váš příspěvek přímo pro OCH Strakonice.

Chci přispět do on-line kasičky

Platba převodem

na tříkrálový sbírkový účet 66008822/0800

pro Oblastní Charitu Strakonice zvolte variabilní symbol 77702023

Příspěvek lze poslat také jednoduše bankovním převodem. QR kód níže je vytvořen přímo pro příspěvky Oblastní charity Strakonice

QR Platba OCH Strakonice

Radomyšl MŠ

Tříkrálové statické kasičky

Na konkrétních místech můžete přispět na Tříkrálovou sbírku.

UMÍSTĚNÍ KASIČEK NA STRAKONICKU

Pro vystavení potvrzení o daru do Tříkrálové sbírky bankovním převodem vyplňte tento formulář na webu Charity ČR.

Dále:

Kontaktujte nás!