Pečovatelská služba Volyně

pečovatelská služba

Adresa: Vimperská 595, 387 01 Volyně

Vedoucí/sociální pracovník: Hana Pajdlová, DiS.
Telefon:
777 808 947,
hana.pajdlova@strakonice.charita.cz

Sociální pracovník: Mgr. Petra Zemková,
Tel.: 725 438 344,
E-mail: petra.zemkova@strakonice.charita.cz

Zájemci o pečovatelskou službu mohou kontaktovat sociální pracovníci telefonicky. Podmínkou pro poskytování pečovatelské služby je uzavření písemné smlouvy. Před jejím uzavřením navštíví žadatele sociální pracovnice, která provede místní šetření tam, kde by měla být pečovatelská služba poskytována.

Pečovatelská služba středisko Volyně je terénní služba poskytovaná od 1. 6. 2002 osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Služba je poskytována ve vymezeném čase v domácnostech osob na území Volyňska a Česticka. Součástí služby je bezplatné základní sociální poradenství.

Čas poskytování: ve všední dny od 7:00 do 17:00 hodin

Kapacita služby:

140 uživatelů, (počet aktivních smluv v daný okamžik). V jednom okamžiku lze službu poskytnout maximálně 6 uživatelům.

Oblast působení střediska Volyně (ORP Strakonice):

Volyně (Starov, Zechovice, Černětice, Račí), Čepřovice (Jiřetice, Koječín) Čestice (Doubravice u Volyně, Kobylka, Konopice, Krušlov, Nahořany, Nuzín, Prkošín, Radešov, Střídka), Drážov (Dobrš, Kváskovice, Zálesí), Dřešín (Dřešínek, Hořejšice, Chvalšovice), Hoslovice (Hodějov, Škrobočov), Hoštice, Kraselov (Lhota u svaté Anny, Milčice, Mladotice), Litochovice (Neuslužice, Střítež), Milejovice, Němčice, Němětice, Nihošovice (Jetišov), Nišovice, Nová Ves (Lhota pod Kůstrým, Víska), Předslavice (Úlehle, Všechlapy, Marčovice, Kakovice), Přechovice, Strunkovice nad Volyňkou, Strašice (Škůdra), Úlehle (Radkovice, Švejcarova Lhota), Vacovice, Zahorčice.

Pravidla pro poskytování pečovatelské služby

Další Dokumenty ke stažení

Služba je financována z těchto zdrojů:

MPSV, Jihočeský kraj (Krajský dotační program na podporu sociálních služeb), a z dalších zdrojů.

MPSVJihočeský kraj

Poděkování: