Pečovatelská služba

Pečovatelská služba pomáhá lidem se sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení při zvládání běžných úkonů, s hygienou, zajištěním stravy, chodu domácnosti a zprostředkováním kontaktu se společenským prostředím.

Kde pomáháme?

Strakonice (Dražejov, Hajská, Modlešovice, Přední Ptákovice, Strakonice I., II., Střela, Virt), Cehnice (Dunovice), Čejetice (Mladějovice, Sedlíkovice, Sedliště, Sudoměř), Drachkov, Droužetice, Hlupín, Horní Poříčí (Dolní Poříčí), Jinín (Zorkovice), Kalenice, Katovice, Kladruby, Krejnice, Krty – Hradec, Kuřimany, Kváskovice, Libětice, Mečichov, Miloňovice (Nová Ves, Sudkovice), Mnichov, Mutěnice, Nebřehovice (Zadní Ptákovice), Novosedly (Koclov, Sloučín), Paračov, Pracejovice (Makarov), Přední Zborovice, Přešťovice (Slatina), Radějovice, Radošovice (Kapsova Lhota, Milíkovice, Svaryšov), Rovná, Řepice, Skály, Slaník, Sousedovice (Smiradice), Střelské Hoštice (Kozlov, Sedlo, Střelskohoštická Lhota), Štěchovice, Štěkeň (Nové Kestřany, Vítkov), Třešovice, Únice (Hubenov), Volenice (Ohrazenice, Tažovice, Tažovická Lhota, Vojnice), Zvotoky.

(ORP Strakonice):

Volyně (Starov, Zechovice), Čestice (Doubravice u Volyně, Krušlov, Nahořany, Nuzín, Počátky, Střídka, Radešov, Prkošín), Drážov (Dobrš, Kváskovice, Zálesí), Dřešín (Dřešínek, Hořejšice, Chvalšovice), Hoslovice (Hodějov, Škrobočov), Hoštice, Kraselov (Lhota u svaté Anny, Milčice, Mladotice), Milejovice, Němčice, Němětice, Nihošovice (Jetišov), Nová Ves (Lhota pod Kůstrým, Víska), Přechovice, Strunkovice nad Volyňkou, Strašice (Škůdra), Úlehle (Radkovice, Švejcarova Lhota), Vacovice, Zahorčice.

Mikroregion Vlachovo Březí (ORP Prachatice):

Bohunice, Budkov, Dub (místní části: Borčice; Dubská Lhota; Dvorec; Javornice), Dvory, Chlumany, Krajníčko, Kratušín (místí část: Chlístov), Lažiště, Lipovice (místní část: Konopiště), Strunkovice nad Blanicí (místní části: Blanička, Malý Bor, Protivec, Svojnice, Šipoun, Velký Bor, Žíchovec), Šumavské Hoštice (místní části: Kosmo, Škareza, Vojslavice, Nedvídkov), Tvrzice, Vlachovo Březí (místní části: Dáchov, Dolní Kožlí, Doubrava, Horní Kožlí, Chocholatá Lhota, Mojkov, Uhřice), Zábrdí, Žárovná.

Kde pomáháme?

Blatná (Blatenka, Čekanice, Drahenický Málkov, Hněvkov, Jindřichovice, Milčice, Řečice, Skaličany), Bezdědovice (Dobšice, Paštiky), Bělčice (Hostišovice, Hutě, Podruhlí, Újezdec, Tisov, Záhrobí, Závišín), Bratronice (Katovsko), Březí, Buzice (Václavov), Čečelovice, Hajany, Hornosín, Chlum, Chobot (Újezd u Skaličan), Kadov (Pole, Vrbno, Mračov, Lnářský Málkov), Kocelovice, Lažany, Lažánky, Lom (Neradov, Míreč), Lnáře (Zahorčice), Mačkov, Myštice (Kožlí, Laciná, Střížovice, Svobodka, Vahlovice, Výšice, Ostrov, Nevželice, Dvořetice), Předmíř (Metly, Řiště, Zámlyní), Tchořovice, Sedlice (Dol, Holušice, Mužetice, Němčice), Škvořetice (Pacelice), Uzenice, Uzeničky (Černívsko), Záboří.

Kde pomáháme?

Doubravice (Nahošín), Droužetice (Černíkov), Chrášťovice (Klínovice), Osek (Jemnice, Malá Turná, Petrovice, Rohozná), Přešťovice (Brusy, Kbelnice, Slatina), Radomyšl (Domanice, Kaletice, Láz, Leskovice, Podolí, Rojice), Třebohostice (Zadní Zborovice), Únice (Hubenov), Velká Turná.