Jedenácté narozeniny
23. června 2015 z Charity Strakonice

Jedenácté narozeniny

V pátek 5. 6. 2015 se konala oslava jedenáctého výročí založení našeho Domu klidného stáří svaté Anny.

Narozeniny společně oslavili obyvatelé, zaměstnanci a hosté. Paní ředitelka Medlínová připomenula, co vše se dosud podařilo v domově vylepšit a nastínila plány do druhého desetiletí.

Dopoledne nám pro zábavu a potěšení zahráli manželé Srnkovi ze Základní umělecké školy ve Volyni. Slavnostní mši svatou sloužil P. Jan Turek. Po celou dobu oslavy probíhal Den otevřených dveří spojený s výstavou ručních prací obyvatel DKS.

Za příspěvek na Den otevřených dveří děkujeme těmto sponzorům: Střední odborné učiliště Strakonice, Cukrex a. s. Praha, SNAPING s. r. o. České Budějovice, EXVER FOOD s. r. o. České Budějovice, Garant Praha, Pivovar Strakonice, SVG Strakonice, Jednota SD Volyně, Madeta České Budějovice, Teplárna a. s. Strakonice, UNITED BAKERIES a. s. Strakonice, KLAS pekárna Protivín, GALAXIE Strakonice, ATLANTIK Sedlčany.

Monika Nováková, DiS.